Her er videoen du ikke må se for Politiken

Som sædvanligt kan Claus Blok Thomsen og Politiken ikke modstå fristelsen for at manipulere dig, det gør de også i dag, hvor avisen bevidst giver dig et forkert videolink i UP sagen.

.

..

Politiken interviewede lægen dr. Ravindran R. Naidu, der blandt andet sagde i interviewet, at han ingen patienter har set fra UP med pesticid forgiftninger i en årrække .

Politiken citerede ham for det modsatte, men avisen vil ikke have, at du får indsigt i hvad han egentlig sagde til avisen, derfor linker man i dag i sin trykte udgave til et helt andet interview med dr. Naidu end det afslørende interview med Politiken.

Politiken har hele video optagelsen af interviewet med dr. Ravindran R. Naidu i sit pengeskab, men nægter at frigive det, fordi man derved vil eksponere sine manipulationer. Man siger at det er på grund af kildebeskyttelse, men lægen der er kilden siger at avisen gerne må lægge det frem.

Men her er den rigtige YouTube link, som Politiken ikke ville give dig, og hvor du klart kan høre at lægen siger, at han ikke taler generelt om UP: