PLATUGLEN ER AKTIV IGEN

Platuglen Mogens Christensen med sin ven “Clinton”.

 

Platuglen Morges Torm Christensen alias Mogens Mørsthøj Christensen er aktiv igen. Han huserede i lang tid i Bangkok, hvorfra han i relativ sikkerhed var i stand til at udføre sine plat og svindelnumre.

Men den konstante eksponering vi udsatte ham for i pressen var med til at tvinge ham tilbage til Danmark, hvor der var ro om ham i et stykke tid.

Jeg blev sidst kontaktet om ham, da en rådgiver for en af Danmarks kendteste sportsstjerner ringede og sagde, at sportsstjernen var blevet lovet et fantastisk sponsertilbud med træning i udlandet af “en hr. Mogens Christensen”.

Rådgiveren fik stoppet forbindelsen, men på det tidspunkt havde sportsstjernens familie allerede spist middage med Mogens Christensen, som helt havde charmeret både sportsstjernen og dennes familie med et million tilbud.

Derefter fortalte en læser af denne blog, at han lever på et herberge i Glostrup.

Men nu er han aktiv igen, ref. denne nye kommentar på bloggen.

 

“Morges Torm Christensen, som platuglen alias den falske greve for tiden kalder sig lever i bedste velgående. Han havde set mig på tv og ville tilbyde mig en bestyrelsespost i sin fond i Hong Kong! Jeg har bedt ham lade mig være og i øjeblikket kontakter han mig konstant på sms, mail, facebook (har blogget ham).
Det er meget ubehageligt. Men jeg kan forstå ud fra denne blogg, at hans tema er det samme. Snak om velgørenhed, millionarv, og residencer i Lugano, Mallorca, St. Moritz mv…
Det er da ufatteligt, at han ikke er stoppet…for jeg kan se at indslaget om ham på denne blogg er et par år gammel.
mvh Katerina.”

 

Det eneste råd jeg kan give Katerina er at give den falske greve og læge et polititilhold om ikke at henvende sig til mere.

Jeg morer mig over, at hans navn Mogens nu er blevet til det mere eksotiske Morges. Og så har han lånt et nyt mellemnavn fra dampskibsselskabet Torm, Morges løber aldrig tør for opfindsomhed.

Og han stortrives ikke mindst fordi, at det gode borgerskab, som bliver forarget over at blive snydt, når det kommer til stykket aldrig har mod til at stå frem og fortælle, at de faktisk er blevet tørret af platuglen.